Philips GC4924/20 Stoomstrijkijzer Perfect Care | Art & Craft

2600 W strijkijzer voor snel opwarmen en krachtige prestaties … strijkijzers hebben PerfectCare getest op de … T-ionicGlide is de allerbeste zoolplaat van.Type strijkijzer: Stoomgenerator. Constante stoomafgifte: 150 g/min. Stoomafgifte extra stoomstoot: 500 g/min. Alle specificaties. € 279,00 Inclusief GRATIS …… terwijl de geavanceerde strijkzooltechnologie de allerbeste glijprestaties levert. … Hebt u ook gedacht aan. Strijksysteem · Strijkijzers. Eyckerman & Zoon.T-ionicGlide is de allerbeste zoolplaat van Philips: een nieuwe standaard voor glijdende bewegingen en krasweerstand voor OptimalTemp-strijkijzers…. is de allerbeste zoolplaat van Philips: een nieuwe standaard voor glijdende bewegingen en krasweerstand voor OptimalTemp-strijkijzers. De gepatenteerde …Een defect is, na verloop van tijd, bijna onvermijdelijk. Direct Repair biedt u gelukkig nieuwe strijkijzer onderdelen aan, aan de allerbeste prijs en voor de grootste …