De reizen van Oud Afval: Lao Can Youji

Huishoudelijke Producten – Onze allerbeste refurbished producten: -35%. Strijkijzer 2200W Ariete 6243 – Wit/Paars · Strijkijzer 2200W Ariete 6243 – Wit/Paars.Strijken gaat makkelijker, sneller en met een veel beter resultaat dan gewone strijkijzers! Ideaal om te strijken met of zonder stoom voor het allerbeste resultaat …Deze snelste stoomgenerator met de krachtigste continue stoom van 140g/min brengt je het allerbeste op het gebied van strijken, met perfecte resultaten.Ideaal om te strijken met of zonder stroom voor het allerbeste resultaat en vooral supersnel. Dankzij het stoomstation is het Moa stoomstation veel sneller en k.Is dit strijkijzer de investering waard? Luisteraar Julie Szekely uit Koksijde doet voor De Inspecteur de test. “Ervaar het allerbeste in strijken”. Het …… is de allerbeste zoolplaat van Philips: een nieuwe standaard voor glijdende bewegingen en krasweerstand voor OptimalTemp-strijkijzers. De gepatenteerde …